TORNADOR® TOWEL кърпа за подсушаване

Обява ID: 12193
Видяно: 213
Добавена на: 27-06-2022
Изтича: 12-07-2024
Подробности
Автоаксесоари Автокозметика
Състояние: Ново
Тип: Бизнес обява

Новият продукт - кърпа за подсушаване Tornador® Towel е супер абсорбираща. Тя поема до 50% повече вода и три пъти по-бързо от традиционните кожени материи за миене и сушене. Кърпата Tornador® Towel се пере в пералня до 30° C и е устойчива на повечето масла, греси и химикали. Разработена е специално за щадящо подсушаване на всякакви нараними повърхности, без остатъчни черти и власинки.
Новият тип кърпа Tornador® Towel е перфектно допълнение при работа с пистолет за почистване Tornador®-Gun Z-010 или Tornador® BLACK Z-020. С тази кърпа течности незабавно се абсорбират без абсолютно никакъв остатък. Гарантира блестяща повърхност чрез подсушаване без остатъчни черти и власинки.

- изключително голяма абсорбция;
- поема 50% повече вода;
- три пъти по-голяма скорост на попиване;
- почиства без да оставя черти и власинки;
- устойчива на масла и грес;

Разработената специално за поемане на големи количества течност кърпа за подсушаване Tornador® Towel сериозно превъзхожда качествата на познатите кожени гюдерии. Тя поема три пъти по-бързо до 50% повече вода. С размера 66 x 43 cm е специално предназначена за професионално работещите в дитейлинга*. Спестеното време е пари, тази кърпа трябва по-рядко да се изцежда. Предимство е и липсата на остъчни следи, както и устойчивостта на пране в пералня до 30°C. Отдавна е общоприето да се предпочитат професионални техники дори за собствени лични нужди. С въвеждането на втория размер кърпа 43 x 32cm се отговаря на потребностите и на тези клиенти.

*детайлинг - технология за основно почистване с реновиращо-възстановяващ ефект

Заповядайте и вижте още ефективни продукти на високите технологии тук: www.tornador.bg
Цена: 36.80 лв
Телефон: 0893323718
www.tornador.bg
Публикувана от:
Локация
гр. Русе, област Русе
Обяви на потребителя
Последно разглеждани обяви

Популярни търсения:

GSM Alcatel OT-105 нов,
Чанта за лаптоп -,
, Невидими лепки за, Портмоне -ключодържател с подарък, Античен модел пръстен , Сребърен пръстен Арт Деко,, Сет Изабела нов , Белачка за зеленчуци нова,