Продукти за Дома и градината от PromoClub

Обява ID: 14037
Видяно: 131
Добавена на: 21-09-2023
Изтича: 20-09-2024
В категории: Дом и градина - Други
Подробности
Доставка за сметка на: Купувача
Състояние: Ново
Тип: Бизнес обява

Моментът да разкрасите своите дом и градина е точно сега – възползвайте се от ексклузивните оферти на PromoClub и купете всичко, от което бихте имали нужда за придадете нов живот на своята къща! Нашите ненадминати месечни промоции не са за подценяване!

Купете всичко за дома и градината на едно удобно място
На онлайн магазина на PromoClub ще намерите всичко необходимо за да направите дома и градината си още по-красиви и охолни. Покажете им отношението, което заслужават, като ги заредите с уют на топ цена.

Разкрасете интериора и екстериора
Преоткрийте комфорта на дома и градината, като освежите както интериора, така и екстериора на жилището си. Купете стилни орнаменти и декорации, с които градината ви ще разгърне своя естетичен потенциал и ще заблести както никога преди!

Интериорът също не остава на заден план! PromoClub ще ви помогне да придадете един впечатляващ усет за лукс на хола си, блажен уют на спалнята и функционална спретнатост на кухнята. Купете всичко, от което се нуждаете на неустоима цена!
Цена: 1 лв
Телефон: 0875 31 31 40
https://promoclub.bg/category/dom-i-gradina
Публикувана от:
Локация
гр. София, област София
гр.София, ул. Хан Аспарух 54
Обяви на потребителя
Последно разглеждани обяви

Популярни търсения:

Врати за Renault Grand,
Модно колие Малката фея,
Изработка на Ъглови Кожени, Скоростна кутия за Opel, Водопроводчици (Норвегия, Алесунд) , Водопроводчици (Норвегия) , Работник за полагане на, Автомобилен електротехник (Германия) ,