Безплатни обяви
Цена: 44 лв
Телефон: 0876584140
https://www.facebook.com/nicola.bee.338
Публикувана от:
Населено място
гр. Бургас, област Бургас

Екстракт от Бабини Зъби (Tribulus Terrestris) 1л

Обява ID: 1553
Видяно: 59
Добавена на:: 10-06-2019
Изтича: 09-06-2020
Екстракт от Бабини Зъби (Tribulus Terrestris) 1л (за хора, пчели и др), много ефикасно средство.
1л - 44лв
За подробности и поръчка 0876584140

Начин на употреба за хора:
Перорално - 20-30 капки, разтворени в 100 ml вода до 3 пъти дневно или 1 път на ден, вечер 30-60 минути преди акт.
Как действа Екстрактът от Бабини зъби? Високото съдържание на стероидни сапонини, алкалоиди, флавоноиди, гликозоди и рутин в билката, прави Екстракта от Бабини зъби изключително ефективен за:
- За подобряване на потентноста: Подсилва либидото. Удължава ерекцията. Увеличава честотата и качеството на половия акт. Повишава нивата на тестостерона и броя на сперматозоидите при мъжете.
- При жени използва се при нарушения в месечният цикъл, за регулиране и повишаване продуктивността на яйчниците. Мигрена, хронични възпаления на половите и пикочните пътища. При камъни в бъбреците и жлъчката. Облекчава симптомите на менопаузата. Повишава естрогена и се използва за лечение на безплодие.
- При спортисти: Подпомага по естествен път растежа на мускулите. Води до повече силата и издръжливост. Подпомага възстановяването след тежка тренировка.
- Цялостно здравословно действие: Намалява холестероловите плаки и общо пречиства кръвта. Намалява риска от инфаркт и инсулт. Подпомага лечението на бъбречни заболявания заради силния диуретичен ефект. Подобрява състоянието при наличие на вирусни инфекции. Помага при възпаления на черния дроб.
Антиоксидант.Много народни лечители и учени остават възхитени от действието на билката Бабини зъби (Tribulus Terrestris) и посвещават десетилетия от живота си да я изучават. Благодарение на тях, а и на предавалите се векове от уста на уста лечебни рецепти, днес сме добре запознати как и защо тази българска билка е безценна за мъжката полова мощ. Безценна за всеки атлет, който иска да увеличи мускулната маса и сила по безопасен начин. Безценна всеки, който иска да се погрижи за здравето си, изчиствайки холестероловите плаки - основните причинители на инфаркт, инсулт и много други заболявания.
За пчели:
Доза 1мл екстракт за 1л захарен сироп. Проведените изпитвания върху пчелни семейства с екстракт от билката Бабини зъби (Tribulus terrestris) показват: 1. Увеличена яйценосна дейност на пчелните майки с 42%2. Удължена продължителност на живот при пчелите работнички с 17.2%3. Повишена устойчивост на пчелните семейства през зимата с 6%4. Намалена консумация на мед през зимата/средно за междурамие заето с пчели/ с 26%5. Повишена летателна активност на пчелните семейства с 56%6. Повишена производителност на пчелните семейства с 39%.#бабинизъби #екстракт #захора #запчели #ефикасно#ефикасносредство #здравословно #антиоксидант #extract#extractoftribulus #tribulus
Подробности
Доставка за сметка на: Купувача
Състояние: Ново
Тип: ---
Още обяви в MyOffers.bg

Популярни търсения:

Каталог,
Кухни,
Кухни, Изработка, Кухненски, Кухни, Кръгли, Кухни,