Еротичен модел

Еротичен модел

Обява ID: 12306
Видяно: 28
Добавена на: 04-08-2022
Изтича: 04-08-2023
Подробности
Тип: Частна обява

Агенция Аусмоделс с представителство България за първи път организира кастинг и подбор на еротични модели . Търсим красиви момичета с афинитет към крастотата с цел фотосесия на еротично бельо по българското Черноморие . Снимките ще се използват за еротични календари за пазара във Великобритания . Нашите изисквания са да бъдете пълнолетни , подържани и усмихнати .

Заплащането е на час като ставката е 50 лв/ч , заплаща се предварително и се подписва декларация за съгласие , както и граждански трудов договор , една сесия е до 3 астроноимически часа , снимките търпят обработка и монтаж на предварително заснети пейзажи по Ченоморието.

Снимките ще бъдат направени в студио в град Бургас от професионален фотограф и кастинг мениджър ,ще бъдете гримирани от професионален гримьор .

За да кандидатсвате пратете актуални снимки в цял ръст в лице и гръб по бельо или бански минимум 7 бр. , ръст и килограми , имейл и актуален телефон за връзка .

Фото сесията започва на 01.09 до 03.09 2022 , като се набират 12 на брой кандидатки , няма максимална възраст като условие .

Ще бъдете официално регистрирани като полупрофесионални модели и ваши снимки ще бъдат качени в официалната страница-http://www.ausmodels.com/

Компанията предлага кариерно развитие и дългосрочни ангажименти в Европа с постоянен трудов договор след предварително интервю и кастинг. За въпроси и контакт: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Успех на всички !
Цена: 4000 лв
Телефон: 0207 993 8530
http://www.ausmodels.com/
Публикувана от:
Локация
София-град
Обяви на потребителя
Последно разглеждани обяви

Популярни търсения:

Бустранс Русе ,
Бустранс Русе - превоз,
Щурците, III-та част , 2021 Trek Rail 9.8, ПАНТИ неръждаеми ф12,, Детективска агенция Мейсън/Частен Детектив, Детективска агенция Мейсън/Частен Детектив, Детективска агенция Мейсън/Частен Детектив,