ATRIUM - бизнес сграда в центъра на София

Обява ID: 12294
Видяно: 40
Добавена на: 29-07-2022
Изтича: 29-07-2023
В категории: Продажби
Подробности
Тип: Бизнес обява

ATRIUM - градски оазис в центъра на София

• Директно от собственик
• Без посредници

Обща информация

ATRIUM е бизнес сграда, разположена в историческия център на София. В непосредствена близост са Халите, Синагогата, джамията Баня Баши, Музеят за история на София, Президентството на Република България, Министерски съвет. Централната локация е едно от многото предимства на сградата, само на 3 минути пеша се намира метростанция „Сердика“ . Мястото привлича със своя стъклен покрив, създаващ усещането, че сте под открито небе, със своя простор и свежата си естествена зеленина. Сградата е построена през 2010 г., а през 2021 г. е изцяло обновена и реновирана.
Общата разгъната площ е 4092.39 кв.м
Сградата е на 3 етажа над партер, като на последния 3-ти етаж са разположени 6 просторни артистични мезонета, всеки един от тях с градина на покрива, от която се разкрива гледка към Витоша, Стара планина и над града.
Към сградата има и подземен паркинг за 16 места.

Отопление, вентилация и климатизация /ОВК/ - три функции, комбинирани в една система – тих, удобен и ефективен начин за охлаждане и отопление на сграда. Осигурява топлинен комфорт и качество на въздуха в помещенията.
Сградата е оборудвана с висок клас на дезинфекция и аромадизайн, използват се високотехнологични системи за дезинфекция на въздуха.
Асансьор от подземен етаж до етаж 3.

Партер
На партера са разположени 5 малки офиса, 3 различни по големина зали за събития, релакс зона и помещение за охрана на сградата. Има излаз към малък английски двор. Голямата зала за събития е със самостоятелни сервизни помещения и кухня.
Всички офиси са различно обзаведени, разположени са сред вътрешна градина, с фън шуй дизайн на интериора и много удобства за работа и релакс.

Първи етаж
На първия етаж са разположени 3 големи офиса и артиум с просторна тераса. Всички офиси са двоен под и изведени колони за контакти, окабеляването е изцяло скрито. Оборудвани са със собствено сервизно помещение /WC / и малка кухня.


Втори етаж
На втория етаж са разположени 3 големи офиса и артиум с просторна тераса.
Всички офиси са двоен под и изведени колони за контакти, окабеляването е изцяло скрито. Оборудвани са със собствено сервизно помещение /WC / и малка кухня.

Трети етаж
На третия етаж се намират 6 мезонета, като всеки един от тях има собствена градина на покрива.
На първо ниво в мезонетите се намират: оборудвана кухня, трапезария, хол и баня с тоалетна.
На второ ниво са разположени спалните помещения и втората баня.
Мезонети №2 и №3 имат малък балкон на първо ниво, а мезонет №4 има отделна стая-гардероб на второ ниво.

По договаряне
Телефон: 0885060606
Публикувана от:
Локация
София - Център, София-град
Обяви на потребителя
Последно разглеждани обяви

Популярни търсения:

Бустранс Русе ,
Бустранс Русе - превоз,
Щурците, III-та част , 2021 Trek Rail 9.8, ПАНТИ неръждаеми ф12,, Детективска агенция Мейсън/Частен Детектив, Детективска агенция Мейсън/Частен Детектив, Детективска агенция Мейсън/Частен Детектив,