Юридически преводи от и на немски език/проучвания и комплексно обслужв

Обява ID: 8449
Видяно: 68
Добавена на:: 22-01-2021
Изтича: 22-01-2022
В категории: Бизнес услуги

Подробности

Тип: Бизнес обява

Описание

Ако се нуждаете от прецизен превод на договори, съдебни решения, извлечения от официални регистри и официална кореспонденция, екипът на “ЛТ Легал Транс” ЕООД ще Ви предложи извършване на услугата при съобразяване с най-високите стандарти и изисквания за качество.
Обработваме всеки документ с разбиране към сектора, който касае. Тази комплексна дейност се извършва от експерт с юридическо образование, който познава спецификите на немския език и подхожда с внимание към детайлите и особеностите на правния изказ.
В допълнение към преводните услуги от и на немски език, екипът на “ЛТ ЛегалТранс“ ЕООД предлага и проучване на националното и европейско законодателство. Така Ви помагаме уверено да преодолеете езиковите и юридическите бариери в Германия и да изграждате успешни контакти и стабилно бъдеще на Вашия бизнес.

Ще се радваме да научим повече за Вашите нужди и да Ви съдействаме по-обхватно. Така услугата, за която ще ни се доверявате ще бъде максимално съобразена с Вашите цели.

По договаряне
Телефон: 0988868791
https://translation.legal/
Публикувана от:
Гост
Населено място
гр. Пловдив, област Пловдив
гр. Пловдив, бул. Васил Априлов 124а
Обяви на потребителя
Наскоро разглеждани обяви

Популярни търсения:

ДЕТСКИ ДРЕХИ НА СУПЕР,
Продавам земя с лице,
ПРАХОСМУКАЧКА AEG PICO2-VL , Картонена торта Еднорог, Unicorn, Извършва кофраж,бетон,замазки и др., транспорт западна европа , Nokia C1-01 употребяван в, Оригинални маратонки ,